Novosti|

Savjet mladih Grada Belišća tijekom prosinca organizirao je izbor za naj fotku grada Belišća, putem Facebooka. Natjecanje je bilo namijenjeno mladima, od 15 do 29 godina, kako bi zabilježili ljepotu grada Belišća i prigradskih naselja.

Natjecanju se odazvalo mnogo mladih s mnoštvom kvalitetnih fotografija. Sukladno tome, Savjet mladih Grada Belišća odlučio je organizirati izložbu svih poslanih fotografija kako bi ih svi zainteresirani mogli vidjeti. Fotografije su izložene u holu zgrade Gradske uprave u Belišću. Izložba fotografija otvorila se 7. siječnja u 19 h i traje do 15. siječnja. Na izložbi se mogu vidjeti 72 fotografije, dok je natjecatelja bilo 28.

Izložbu je otvorio Igor Paloh, predsjednik Savjeta mladih Grada Belišća, a nakon njega posjetiteljima se obratio i zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić.

Na otvorenju izložbe pobjednicima su prigodno bile uručene i nagrade. Budući da se natjecanje održavalo preko Facebook stranice Savjeta mladih Grada Belišća, bile su dvije kategorije – po lajkovima na Facebooku te od stručnog žirija. Pobjednici po lajkovima su Dino Grgurić i Tin Lacković, a stručni žiri izabrao je Jelenu Čolaković i Anu Soldo. U žiriju su se nalazili Zaim Saljiji, Vladimir Vazdar, Ana Pavlović-Martinović te Ela Kunštek.

Pozivamo sve, koji žele podržati trud mladih, da dođu pogledati izložbu!

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content