Novosti|

Jučer, 3.prosinca, s početkom u 17 sati u Velikoj gradskoj vijećnici održana je promocija knjige autora Blaža Duplančića „Ivan Gudelj – Hajdučka priča“.

Ivan Gudelj bio je kapetan Hajduka i kapetan reprezentacije Jugoslavije, vrlo strastven, borben i talentiran igrač. Na vrhuncu nogometne karijere doživio je tešku bolest koja ga je, umjesto u Real Madrid, uputila u bolnicu. Sve nade, svi snovi nestali su u jednom trenutku.

Biografska knjiga govori o njegovu životu, borbi s teškom bolešću, te novim počecima i nastavku nogometne karijere u drugom smislu. Usprkos bolesti, Gudelj je završio Kineziološki fakultet, a danas je trener Hrvatske kadetske nogometne reprezentacije. Ova knjiga nastoji potaknuti sve naraštaje na vjeru u život te poučiti ih da nikad ne treba odustati te sve životne poteškoće shvatiti kao izazove.

Na promociji knjige, uz Ivana Gudelja gosti su bili Branko Kaptalan, dugogodišnji sportski djelatnik, nekadašnji predsjednik NK Belišće, predsjednik komisije za mlađe uzraste HNS-a i član izvršnog odbora HNS-a te Ivan Grnja koji je bio legendarni igrač NK Osijeka, izbornik u 19-oj nogometnoj reprezentaciji, vodio je NK Belišće i sada je ponovno na klupi crvenih.

Promocija je protekla u ugodnoj atmosferi i ozračju, a tome je pridonijela i vokalna skupina Jovalius banda koja je sve upotpunila miksom dalmatinskih pjesama. Moderator promocije bio je Igor Angirević.

Izjava za medije: Ivan Gudelj (video Tin Lacković)

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content