Novosti|

#DIGITALNA KARIJERA (2)

U Velikoj vijećnici Grada Belišća jučer se održalo predavanje u organizaciji Savjeta mladih Grada Belišća. Naime, zanimljivu, inspirativnu i kreativnu prezentaciju pod nazivom  „KAKO PROPUTOVATI SVIJET BEZ NOVACA, MAGISTRIRATI I PRITOM OTVORITI TVRTKU“ održala je mlada uspješna Belišćanka Iva Soldo.

Na samom početku sve prisutne pozdravio je predsjednik Savjeta mladih Grada Belišća Igor Paloh. Naglasak prezentacije bio je na Ivinom osobnom iskustvu i upornosti, radu i hrabrosti koje je uložila kako bi ostvarila ono što želi i ono što voli.

Iva Soldo suosnivačica je tvrtke BambooLab koja se bavi web razvojem i digitalnim marketingom. No zanimljiv put je prošla dok se nije bacila u poduzetničke vode. S ponosom može reći da je prošla 40 zemalja svijeta, govori dva strana jezika, studirala je i radila u Hrvatskoj i inozemstvu te posjetila četiri kontinenta za vrijeme studija.

Kroz program „Semestar at sea“ obišla je 17 zemalja, 17 gradova, 4 kontinenta u 115 dana. Učila je i surađivala sa svjetski poznatim imenima. Volontirala je i iskusila rad na svjetskim tržištima i pronašla ono što ju ispunjava. Bavila se internacionalnim marketingom u više od 15 zemalja svijeta gdje je stekla iskustvo u praksi. Trenutno služi i ulogu ambasadora programa “Semester at Sea”. Kada ju je prijatelj kontaktirao s upitom želi li pokrenuti posao s njim i još dva prijatelja, Iva je pristala bez razmišljanja. Tako je danas suosnivačica tvrtke BambooLab koja se bavi web razvojem i digitalnim marketingom.

Iva savjetuje da ne birate ono što drugi biraju i radite ono što volite i što vas ispunjava bez obzira na druge. Uvijek ima uspona i padova, ali nikad ne odustajte. Dakako, Ivu su u svemu roditelji podržavali, pa se tako na kraju zahvalila i njima te je naglasila da je spremna i druge uputiti kako postići ono što je i ona sama postigla.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content