Novosti|

Gradonačelnik Zvonko Borić sa suradnicima obišao je radove na sanaciji pješačkih i biciklističkih staza na području Belišća i Bistrinaca, a koji su započeli krajem prošle godine i nastavljeni prije nekoliko tjedana nakon što je došlo pogodno vrijeme za nastavak radova. Radovi teku prema ugovorenim rokovima i dinamici kako bi se sve ono što je planirao i izvršilo na vrijeme. Gradonačelnik je istaknuo kako je završeno asfaltiranje pješačkih staza u ulicama P.Zrinskog, Park J.Hamma, A.G.Matoša, K.Tomislava u Belišću, a započeti su radovi na sanaciji staza u  u Belišću u ulici M. Gupca od „crne staze“ prema ulici K. Tomislava, od K. Tomislava do ulice I. G. Kovačića (Dardanele), od K. Tomislava „oštri ćošak“-od ulice P. Zrinskog do ulice M. P. Katančića.

Odmah u tjednu iza blagdana Uskrsa započet će se raditi sanacija nogostupa od Radničke ulice do ulice E. Kvaternika (trgovina Duga), od K. Tomislava do Parka J. Hamma (starog mlina) te u ulici S. H. Gutmanna (od tržnice do Bel porte) i ulici A. Mihanovića u Belišću.

U održavanju gradske infrastrukture nogostupa i cesta izvršeni su popravci oštećenja pješačkih staza i oštećenja na cestama u ulicama S. H. Gutmanna (nogostup kod ambulante), u raskrižju Željezničke i E. Kvaternika, u raskrižju M. Gupca i J. J. Strossmayera  (prilagođeni rubnjaci invalidnim osobama), centar Belišća (popravak ceste kod restorana, ambulante, parkiralište kod „Žužić marketa“), u ulici M. Gupca, raskrižje M. Gupca i Gundulićeve, raskrižje Gundulićeve i Bana J. Jelačića , ulica B. J. Jelačića.

U prigradskom naselju Bistrinci izvršena je sanacija pješačkih staza u ulici Radnička od M. Oreškovića do Trga slobode, ulici Fiskulturna od diskonta „Biljemerkant“ do parkirališta NK „Podravac“, Trg slobode od restorana „Fenix“ do ulice V. Nazora te u ulici V. Nazora do ulice J. Kozarca. Započeli su radovi na sanaciji staza u ulici Braće Radića od ribarskog doma do ulice A. Starčevića i u ulici M. Gupca od ulice Belišćanska do izlaza na državnu cestu D571 u Bistrincima koji se planiraju završiti do konca ovog mjeseca.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content