Novosti|

Regionalna razvojna agencija Slavonije i Baranje (RRA SiB) i LAG Karašica kao partneri na projektu Bottom-Up koji financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda organiziraju informativnu radionicu o mogućnostima financiranja projekata iz EU fondova.

Tijekom održavanja radionice bit će predstavljene mogućnosti za financiranje projekata iz fondova Europske unije. Prisutni će imati priliku upoznati se s fondovima Europske unije, njihovim ciljevima i aktivnostima, iznosima i stopama financiranja.

Održavanje radionice predviđeno je za srijedu, 27. siječnja 2016. godine s početkom u 11 sati, u prostorijama Gradske vijećnice Grada Belišća, na adresi Kralja Tomislava 206 u Belišću.

Program radionice namijenjen je svim zainteresiranim s područja LAG-a Karašica koji žele saznati osnovne informacije o EU fondovima. Predviđeno vrijeme trajanja radionice je do 13 sati.

Pozivaju se svi zainteresirani da svoje sudjelovanje na radionici prijave najkasnije do 25. siječnja 2016. godine na broj telefona 031/656-218, mail: tajana.cvenic@lag-karasica.com ili osobno u LAG-u Karašica, Matije Gupca 32, Valpovo svakog radnog dana od 9 do 13 sati.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content