Novosti|

bazenU subotu, 11. srpnja 2015. godine, Grad Belišće, Turistička zajednica grada Belišća i Kombel d.o.o. organiziraju tradicionalne, dvadesete Igre na vodi na bazenu u Belišću. Natjecateljske ekipe iz Belišća i prigradskih naselja (Veliškovaca, Gata, Tiborjanaca, Bistrinaca, Bocanjevaca, Gorice Valpovačke, Kitišanaca i Vinogradaca) natjecat će se u nekoliko zanimljivih disciplina. Voditelj programa bit će poznati voditelj Davor Dretar Drele, a zabavni program upotpunit će Belišćanske mažoretkinje, plesačice iz udruge ZUM-ZUM i Alkotest band. Za sve posjetitelje bit će pripremljena i bogata gastro i eno ponuda. Program započinje u 19 sati, početak natjecanja predviđen je za 20 sati, a ulaz na Igre na vodi je slobodan.

Prve Igre na vodi održane su 1993. godine u organizaciji Saveza samostalnih sindikata, Sindikata metalaca i Samostalnog sindikata drvne i papirne industrije Belišća d.d. Tijekom godina održavanja ove manifestacije, nastupila su mnoga poznata glazbena imena: O.K. band, Marta Nikolin i Slavonski bećari, Vladimir Kočiš-Zec, Minea, Boris Novković, Nina Badrić, Latino, E.T., Lana Jurčević i drugi. Više od četrdeset natjecateljskih disciplina (primjerice vožnja biciklom iznad vode, alka, potezanje konopa, trka s preprekama, vožnja pedalinom) zabavljale su publiku i snažile natjecateljski i sportski duh članova ekipa Belišća, Valpova, Đakova, Slavonskog Broda, Virovitice, Koprivnice, Osijeka te Splita i Trogira.

Organizatori Igara na vodi nastoje održati tradiciju ovog iznimno zanimljivog događaja te i ove godine pružiti posjetiteljima dobru zabavu.

Zbog organizacije Igara na vodi, Kombel d.o.o. izviještava kako će u subotu radno vrijeme gradskog bazena biti skraćeno. Bazen će za sve posjetitelje biti otvoren od 10 do 17 sati.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content