Novosti iz života udruga|

Gradsko društvo Crvenog križa Valpovo i ove godine provodi najveću zajedničku akciju svih društava Hrvatskog Crvenog križa „Solidarnost na djelu 2023“. Akcija se provodi od 12. listopada do 30. studenog 2023. godine, a namijenjena je najsiromašnijim članovima lokalne zajednice. Tradicionalno će se prikupljati odjeća, obuća, hrana, higijenske potrepštine te novčana sredstva.

Akcija je odobrena od strane  Upravnog odjela za zdravstvo i socijalnu skrb Osječko baranjske županije a donacije se mogu uplatiti na poseban račun otvoren u Privrednoj banci Zagreb d.d.

HR57 2340 0091511246205

Model: HR00

Poziv na broj: datum uplate

Opis plaćanja: Solidarnost na djelu 2023.

Primatelj: Hrvatski Crveni križ, GDCK Valpovo, Prilaz Crvenom križu 2, HR-31550 Valpovo

Kao i prethodnih godina prikupljena financijska sredstva namijenjena su za djecu slabijeg imovnog statusa, za školske ili druge potrepštine, školske izlete i ekskurzije, kao i za  kupnju hrane, odjeće, obuće, higijenskih potrepština i dr. za naše najsiromašnije, koji nemaju niti za osnovne životne potrebe.

Također, tijekom cijelog mjeseca listopad i studenog, svi oni koji žele, mogu donirati hranu (brašno, ulje, trajno mlijeko, tjesteninu, rižu, konzerviranu hranu, dječju hranu i sl.), higijenu (naglasak na dječje potrepštine), deke, pokrivače, odjeću, obuću, dječju opremu, školski pribor i dr. u Crveni križ Valpovo na adresi Prilaz Crvenom križu 2, Valpovo od 8:00 do 12:00 sati.

Ovim putem se zahvaljujemo svima koji sudjeluju u ovoj najvećoj humanitarnoj akciji Hrvatskog Crvenog križa i kod naših sugrađana potiču humanost, solidarnost  te osjećaj suosjećanja i međusobnog pomaganja onima kojima je to najpotrebnije.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content