Novosti|

Temeljem Pravilnika o priznanjima, godišnjoj nagradi i počasnim zvanjima Hrvatskog fotosaveza, dodijeljena su javna priznanja, počasna zvanja i nagrade Hrvatskog fotosaveza za 2015. godinu.

Na raspis o dodjeli priznanja Hrvatskog fotosaveza, krovne fotografske organizacije u Hrvatskoj, fotoklubovi su mogli poslati svoje prijedloge za određenu kategoriju.

Povjerenstvo u sastavu: Petar Dabac, umjetnik fotograf, Tihomir Milovac, viši kustos u Muzeju suvremene umjetnosti u Zagrebu, Boris Cvjetanović, povjesničar umjetnosti i jedan od najeminentnijih umjetnika suvremene fotografije i Ivan Posavec, umjetnik fotograf, odlučivali su o prispjelim materijalima.

Fotoklubu Valpovo dodjeljeno je priznanje “Godišnja nagrada Hrvatskog fotosaveza” kao najboljem fotoklubu u 2015. godini u Hrvatskoj. Ovo prestižno priznanje članovi FK Valpovo osvojili su i 2011. godine.

Priznanje je primio tajnik FK Valpovo Dragan Francuz od predsjednice HFS gospođe Lucije Puljak na svečanosti u Zagrebu u subotu, 23. travnja 2016. godine

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content