Novosti|

Polovinom mjeseca svibnja sa radom je završio još jedan ciklus igraonica subotom.

Društvo „Naša djeca“ Belišće već petnaestak godina organizira igraonice za djecu predškolske dobi koja ne pohađaju vrtić.

Kroz devet igraonica, od 5.ožujka do 14. svibnja, s djecom su radile odgojiteljice volonterke. Osim socijalizacije, koja je osnovni cilj ovih igraonica, djeca su putem različitih metodičkih oblika rada proširila svoje spoznaje o prirodnom okruženju, događanjima u lokalnoj zajednici, promjenama u prirodi, blagdanima i kulturno-higijenskim navikama.

Igraonice su besplatne. Odvijaju se u prostoru Dječjeg vrtića Maslačak Belišće  u vremenu od 10.00 do 12.00 sati svake subote.

Unazad dvije godine, polaznici igraonica sudjeluju i na javnim događanjima. Ovog proljeća djeca su sudjelovala na manifestaciji Cvjetni korzo. Mnogima je ovo prvi javni nastup.

Zahvala svima koji su svojim radom i zalaganjem omogućili da se projekt Igraonica nastavi. To su prije svega volonterke: Tihana Flajc, Dijana Gelenčer, Valentina Mandić, Sara Fučkar, Dajana Frljužec, Aleksandra Šlepfler, Ivana Belcar, Viktorija Bašić – odgojiteljice, Marija Dubrović – pripravnica, Marija Šerić – učenica.

Tijekom ljetnih mjeseci slijedi stanka, a novi ciklus 2016/2017. godine, započinje u Dječjem tjednu, početkom listopada.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content