Novosti|

Protekli tjedan prošao je u znaku obilježavanja Dana pobjede i domovinske zahvalnosti te Dana hrvatskih branitelja. Članovi Udruge hrvatskih dragovoljaca Domovinskog rata grada Belišća također su na poseban način proslavili ovaj praznik.

Dio članova uključio se u akciju “Biciklom do spomenika” u organizaciji Grada Belišća i Turističke zajednice grada Belišća. Kod spomen obilježja poginulim pripadnicima 107. brigade HV dragovoljci su zajedno s brojnim građanima zapalili svijeću i pomolili se za poginule i preminule prijatelje i suborce.

Drugi dio članova sudjelovao je u pripremama za tradicionalno obiteljsko okupljanje ispred prostorija Udruge. Uz zabavni program, sportske igre i osvježavajuća pića dragovoljci su skromno, ali i vrlo dostojanstveno, proslavili svoj praznik i veliku pobjedu u Domovinskom ratu. Poseban naglasak stavljen je na obiteljsko okupljanje uz sudjelovanje djece i unučadi članova Udruge, čime se postavljaju korijeni za budući rad Udruge i obilježavanje ovakvih, vrlo značajnih datuma u hrvatskoj povijesti.

HDDR_v-620x465

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content