Novosti|

Društvo “Naša djeca” Belišće tradicionalno tijekom cijelog prosinca organizira različite aktivnosti kojima želi razveseliti najmlađe sugrađane, ali ih i potaknuti na sudjelovanje u humanitarnim akcijama te društvenom životu grada Belišća.

Tako su nedavno članovi DND-a grada Belišća, u sklopu projekta “Dobro je činiti dobro” kojeg provodi učiteljica Karmen Soldo, posjetili Zajednicu Vjera i svjetlo. Kao i svake godine, nakon prigodnog programa i molitve darivali su ih sitnicama uoči Božića.

-U nadolazećim danima nas očekuje mnoštvo aktivnosti. Za blagdan svetog Nikole darivat ćemo polaznike Dječjeg vrtića Maslačak. U sklopu manifestacije “Advent u Belišću”, koji se poklapa s našim “Danima dječje radosti”, polaznici subotnjih besplatnih igraonica imat će nastup 20. prosinca 2014.  na zimskoj gradskoj pozornici. I tom ćemo prigodom darivati, kako polaznike, tako i druge mališane i učenike Osnovne škole Ivana Kukuljevića, poručuje Ivana Belcar, predsjednica Društva “Naša djeca” Belišće, pozivajući sve sugrađane, od najmlađih do najstarijih, da se uključe u predblagdanske aktivnosti.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content