Novosti|

Zajednica tehničke kulture Valpovo-Belišće 21. prosinca 2015. godine, održala je drugu sjednicu skupštine.

Nakon što su prihvatili plan rada i financijski plan održana je svečana dodjela priznanja.

U povjerenstvu za dodjelu priznanja bili su Dragan Milec, Goran Kurtović i Dragan Francuz.

Priznanja Zajednice dodjeljuju se za značajna postignuća u radu na područjima tehničkog stvaralaštva te za uspjehe u stručnom i pedagoškom radu. Važna je i organizacija te provođenje aktivnosti u okvirima Zajednice.

Diplome Zajednice dodijeljene su pojedincima za rezultate ostvarene na smotrama, natjecanjima te drugim oblicima tehničkih aktivnosti natjecateljskog karaktera u prethodnoj godini. Dobitnici diplome su Benjanim Crnčan, Loris Maturić, Gabriel Galinović, Danijel Jovinac, Marko Šaronić, Petra Popović, Marija Šerić, Dominik Žužić, Marko Balentić, Krešimir Ilić, Antonio Brleković, Alen Arambašić i Marija Milošević.

Mato Jerkić, Ivica Mihaljević, Biljana Pantoš, Damir Tomas, Ivica Stanković, Ivica Strugačevac, Denis Vida, Goran Dojkić i Petar Čvagić dobili su plaketu Zajednice za izuzetne rezultate ostvarene u prethodnoj godini.

Istaknuti pojedinac, Tomislav Borić dobio je Povelju zajednice za stručno i društveno djelovanje, ali i za izuzetan doprinos razvitku tehničke kulture te unaprjeđenje djelovanja Zajednice.

Svečana podjela priznanja održana je 29. prosinca 2015. godine u Domu tehnike. Nakon uvodnog pozdrava tajnika ZTK Osječko-baranjske županije g. Ive Grgića, okupljene su pozdravili još i predsjednik g. Marin Kordić, g. Aleksandar Muharemović te zamjenik župana Dragan Vulin koji je nakon pozdravnih riječi pristupio uručivanju priznanja.

Zahvalnicu su dobili g. Danijel Jovinac i CTK Valpovo-Belišće, plaketu Radio klub Belišće, a povelju (za životno djelo) g. Zvonko Stojić.

Dobitnici počasnog članstva ZTK Osječko-baranjske županije su Vesna Lendić- Kasalo, dipl.iur., dr.sc. Davor Brunčić., Ladislav Keler, Ivan Baćani, dipl.ing. i Dragan Milec.

U ime svih nagrađenih prisutnima se obratio Davor Brunčić koji se zahvalio za uručena priznanja te svim nagrađenima poželio puno uspjeha u daljnjem radu i sve najbolje u nadolazećoj godini.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content