Novosti|

U utorak, 12. rujna 2017. godine, dodjeljene su nagrade za najuređeniju obiteljsku okućnicu, najuređeniji balkon i najuređenije prigradsko naselje grada Belišća u 2017. godini.

Komisiju za ocjenu najuređenije obiteljske okućnice, balkona i prigradskog naselja grada Belišća činile su zamjenica gradonačelnika Ljerka Vučković, voditeljica Turističke zajednice grada Belišća Janja Čeliković i pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić koje su 24. srpnja 2017. godine obišle prijavljene okućnice i prigradska naselja te odabrale najljepše uređenu okućnicu, balkon i prigradsko naselje među brojnim prijavljenima.

Članice Komisije zajedno sa zamjenicom gradonačelnika Belišća Ljerkom Vučković, ujedno i predsjednicom Komisije, primile su u Maloj vijećnici Gradske uprave grada Belišća pobjednike natječaja. Nagrade pobjednicima uručila je zamjenica gradonačelnika čestitavši i zahvalivši svima koji su sudjelovali u ovom natječaju.

U kategoriji za najuređeniju obiteljsku okućnicu, prvo mjesto osvojila je Tihana Barić, iz Bocanjevaca, drugo mjesto osvojila je Nataša Milković iz Bistrinaca, dok je treće mjesto pripalo Mandi Barić iz Bistrinaca.

U kategoriji za najuređeniji balkon, prvo je mjesto osvojila Agica Piškorjanac iz Bocanjevaca, a drugo Vlasta Ljutak iz Belišća.

U kategoriji za najuređenije prigradsko naselje grada Belišća, prvo mjesto osvojila je Gorica Valpovačka, drugo mjesto Bocanjevci, treće mjesto pripalo je Bistrincima.

Foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content