Novosti|

Ovaj vikend na području grada Belišća u znaku je podjele božićnih slatkih poklona koje je za svu djecu pripremio Grad Belišće. Obilježavanje božićnih blagdana s djecom započelo je u petak, 16. prosinca 2016. godine, u Tiborjancima. U prigodnom božićnom programu nastupili su člnovi Kluba mladih “Garaža”, gostujuća skupina iz Petlovca te najmlađi Tiborjančani. Na početku je prisutnima sve naljepše za blagdane u ime Grada Belišća poželjela pročelnica Upravnog odjela za društvene djelatnosti Antonija Andrašek Barić.

U subotu, 17. prosinca 2016. godine, zamjenik gradonačelnika Belišća Domagoj Varžić u pratnji Djeda Božićnjaka i više stručne suradnice za društvene djelatnosti Ane Pavlović Martinović posjetio je djecu u Gorici Valpovačkoj, Bocanjevcima, Vinogradcima i Kitišancima. Djed Božićnjak razveselio je djecu poklonima, a ona su mu uzvratila prigodnim programom koji su pripremili baš za ovu prigodu. Zamjenik gradonačelnika Domagoj Varžić pozdravio je sve prisutne te im čestitao Božić i Novu godinu.

U nedjelju, 18. prosinca 2016. godine Djed Božićnjak nastavlja svoje darivanje u Bistrincima, Romskom naselju, Veliškovcima i Gatu dok će djecu Belišća posjetiti i darivati u petak, 23. prosinca 2016. godine, u 17 sati na Trgu Ante Starčevića.

 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content