Novosti|

bundeve2

Udruga Zvono i Turistička zajednica grada Belišća organiziraju 9. Festival bundeva koji će se održati u gradu Belišću. Festival bundeva organizira se u svrhu promoviranja socijalnog poduzetništva, kućne radinosti, održivog razvoja i socijalne kohezije.

Pozivaju se svi građani da svojim sudjelovanjem podrže ovu inicijativu i da svojim proizvodima i uslugama koji su povezani s našom tradicijom pridonesu kvaliteti već tradicionalnog Festivala bundeva.

Na Festivalu se prezentiraju proizvodi domaće proizvodnje – hrana i piće, zimnica, pića i slastice od bundeve, bučina ulja, ljekovito i začinsko bilje, prirodna kozmetika te ostali proizvodi od prirodnih materijala i sve drugo što je povezano s očuvanjem tradicije i tradicijskih zanata.

Ovogodišnji Festival bundeva održat će se u petak, 09. listopada, i subotu, 10. listopada 2015. Prvi dan Festivala posjetitelji će imati priliku sudjelovati u rezbarenju bundeva u kasnijim popodnevnim satima, a nakon toga će imati priliku pogledati modnu reviju hrvatskih dizajnera koji njeguju etno stil. Navedene sadržaje pratit će prigodni glazbeni program. Drugi dan Festivala, kao i do sada, izlagači izlažu i prodaju svoje proizvode uz brojne popratne sadržaje za djecu i mlade.

Informacije, obavijesti i prijave za sudjelovanje možete dostaviti osobno u udrugu Zvono, na tel: 031/662-535 (od 07.00 do 15.00 svaki radni dan) ili na e-mail adresu: tenaanic@gmail.com
Rok prijave za sudjelovanje na 9. Festivalu bundeva je 30. rujna 2015.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content