Novosti|

Danas je u Velikoj vijećnici grada Belišća gradonačelnik Belišća Dinko Burić sa zamjenicima, suradnicima i predstavnicima gospodarskog, kulturnog i društvenog života grada primio delegaciju iz Grada Varaždina, Općine Cestica i Varaždinske županije. Uz gradonačelnika Varaždina Gorana Habuša, Varaždin je predstavljao i direktor Tehnološkog parka Varaždin Josip Borak. Načelnik Općine Cestica Mirko Korotaj došao je u društvu svog zamjenika Žarka Rodeša, potpredsjednika Općinskog vijeća Vlade Hipa i predsjednika Povjerenstva za socijalnu skrb Stjepana Mumleka. Varaždinsku županiju predstavljala je pročelnica Upravnog odjela za gospodarstvo, regionalni razvoj i europske integracije mr. sc. Jelena Zrinski Berger, kao i direktorica Turističke zajednice Varaždinske županije Elizabeta Dolenec te direktor Agencije za razvoj Varaždinske županije Krunoslav Lukačić.

Gradonačelnik je poželio dobrodošlicu gostima i te iskazao veliko zadovoljstvo pokrenutim prijateljskim odnosima s gostima iz Varaždina i Cestice. Gradonačelnik Varaždina predstavio je svoj grad, a skupu su se obratili i načelnik Korotaj, pročelnica Zrinski Berger, kao i zamjenik župana Osječko-baranjske županije Željko Kraljičak. Zamjenica gradonačelnika Belišća Ljerka Vučković kroz zanimljivu prezentaciju uz mnoštvo fotografija predstavila je grad Belišće, njegovu prošlost, sadašnje projekte te planove za budućnost.

Za glazbeni program na svečanom prijemu bilo je zaduženo Crkveno pjevačko društvo MIR na čelu s maestrom Želimirom Sušićem. Nakon prijema, gosti s domaćinima iz Gradske uprave posjetili su tvrtku DS Smith Belišće gdje su ih dočekali članovi uprave DS Smitha Ana Soldo i Toni Bilić.

Posjet se nastavlja posjetom uredu Turističke zajednice grada Belišća i Muzeju Belišće, a gosti će nazočiti i otvorenju klizališta i početku manifestacije “Advent u Belišću”.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content