Novosti|

Društvo Naša djeca Belišće poziva svu djecu i roditelje na DAN DJEČJIH IGARA koji će se održati u subotu, 1. listopada  2016., od 9:30 sati na centru Belišća ispred dječjeg igrališta.

Uz jednostavne i zabavne igre, iz DND-a Belišće svoj djeci žele pružiti nekoliko prijepodnevnih sati igre, smijeha i zabave. Igra je osnovna ljudska aktivnost u djetinjstvu i izvrsna zabava tijekom cijelog života.

Igre koje su pripremljene za DAN IGARA su jednostavne te neće biti natjecateljskog karaktera. U svim igrama sudjeluju učenici nižih razreda Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće i djeca iz Dječjeg vrtića “Maslačak”.

Prije svega, cilj je da djeca kroz zabavne igre provedu ugodno prijepodne, da jačaju zajedništvo u svojoj grupi, odnosno razredu, te da jedni drugima daju podršku u izvršenju najjednostavnijih i najzabavnijih igara. U organizaciji igara sudjeluju učitelji, odgojitelji, članovi Savjeta mladih grada Belišća te Damir Horvat, bacc. trenerske struke. Pokrovitelji su Grad Belišće i Romberg pub iz Belišća.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content