Novosti|

Još jednom je Društvo „Naša djeca“ Belišće pokazalo da može okupiti više stotina djece u zajedničkoj aktivnosti. Subotnje prije podne u Belišću, 4. lipnja bilo je u znaku dječjeg smijeha i veselja, u znaku sunca i cvijeća…baš onako kako želimo da ljeto bude.

Tradicionalna manifestacija DND-a Belišće, Cvjetni korzo, započela je šarenom povorkom središtem grada, od ljetne pozornice, preko korza, pored fontane, preko Tržnog centra, gdje su oduševili sve prodavače i kupce i natrag do ljetne pozornice.

Nakon pozdrava Ivane Belcar, predsjednice DND-a Belišće, te pozdravne riječi gradonačelnika Zvonka Borića, mali i veliki Belišćani mogli su uživati u jednosatnom programu u kojem su sudjelovala djeca iz Dječjeg vrtića Maslačak i Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće. Ples, pjesma, osmijeh i dječja radost, tog su prijepodneva vladali Belišćem.

I ove godine su se belišćanskom Cvjetnom korzu priključili prijatelji iz Dječjeg vrtića Moj Bambi Valpovo, a po prvi puta su na ljetnoj pozornici nastupile djevojke iz plesne skupine Madison Time iz Srednje škole Valpovo.

Monika Đogaš

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content