Novosti|

Crkveno pjevačko društvo Mir Belišće će u utorak, 27. prosinca, u 19 sati u župnoj crkvi Svetog Josipa Radnika Belišće održati božićni koncert. Uz tradicionalne vesele božićne pjesme, program koncerta upotpunit će i neki gosti. Mirovci zato pozivaju sve ljude dobre volje da dođu na božićni koncert, poslušaju prigodni program i na taj način podrže rad zbora.

Nakon Belišća, Mirovci će gostovati i u Veliškovcima, gdje će u prostoru Područne škole Veliškovci u petak, 30. prosinca, s početkom u 19 sati također održati božićni koncert.

CPD Mir Belišće jedan je od najkvalitetnijih zborova u Hrvatskoj, koji se s domaćih i međunarodnih smotri i natjecanja redovito vraća s nagradama i plaketama. Nažalost, kao i većina, i oni imaju problema s financiranjem aktivnosti, posebice putovanja na natjecanja, te će se na kraju ovog božićnog koncerta prikupljati dobrovoljni prilog pod poznatom mirovskom krilaticom: Ulaz je slobodan, izlaz se plaća.

Božićni repertoar koji su Mirovci pripremili, sve će još jednom uvjeriti u kvalitetu belišćanskog zbora, a podrška publike članovima CPD Mir bit će važna i u narednom razdoblju. Naime, Mirovci su se prijavili za sudjelovanje u projektu Hrvatske televizije „Do posljednjeg zbora“.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content