Novosti|

header-banner

Trebate novu web stranicu ili prijevod postojeće? Nemate mogućnost započeti posao bez određene IT opreme? Ukoliko ste fizička osoba koja planira u roku 60 dana otvoriti tvrtku ili je imate manje od 24 mjeseca, tada ste kandidat za korištenje STARTCO potpore u vrijednosti od 8.000 kn.
Program „STARTCO“ donijela je Hrvatska agencija za malo gospodarstvo, inovacije i investicije u cilju realizacije vlastite poslovne ideje.

Javni poziv traje do 31. prosinca 2015. godine, odnosno do iskorištenja sredstava osiguranih u proračunu. Cilj ovog poziva jest potpora poduzetnicima početnicima za lakšu realizaciju njihovih poslovnih ideja i poduzetničkih pothvata.

Iznos sredstava je 8.000 kuna, a sredstva se odobravaju u obliku dva vaučera – vaučer 1 u iznosu od 4.000 kuna koji se može koristiti za nabavku računala, pisača, fax uređaja, skenera, projektora, kopirnih uređaja, multifunkcionalnih uređaja, računalnih programa i licenci, te vaučer 2 u iznosu 4.000 kuna za izradu prve internetske stranice te prijevod postojeće.

Detaljne informacije možete pronaći ovdje.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content