Novosti|

Nakon odličnog predstavljanja domaćoj publici na prvoj večeri 33. Memorijala Dragutina Merca – Nunoša i Ivana Nikolnikova – Vanje, Dramski ansambl mladih Amaterskog kazališta Belišće se predstavio i baranjskoj publici. U sklopu ovogodišnjeg Surduk festivala, koji se održavao u nekoliko baranjskih mjesta, belišćanski mladi glumci nastupali su u Suzi, gdje su brojnoj publici prikazali Družbu Pere Kvržice.

Članovi dramskog ansambla mladih predstavili su se u najboljem svjetlu. U prekrasnom ambijentalnom okruženju starog mlina, u vlasništvu baranjskog umjetnika Danijela Asztalosa, izveli su predstavu na otvorenom. Snalaženjem i na takvoj „pozornici“ pokazali su se kao pravi mali profesionalci, jer su bez greške svladali sve upute korištenja otvorene scene, zadovoljno je rekao Igor Angirević, voditelj Dramskog ansambla mladih Amaterskog kazališta Belišće.

Inače, do ovog gostovanja došlo je u suradnji s Udrugom djece i mladih s poteškoćama u razvoju, gdje Asztalos vodi radionicu grnčarstva, a čije su članice Mira Anić i Nela Puljek, inače zadužene za kostimografiju u ovoj dječjoj predstavi.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content