Novosti|

U organizaciji Sambo kluba Belišće i Grada Belišća u subotu, 26. kolovoza 2017. godine, po prvi puta održan je turnir pod nazivom Baraber Fight Night. Ovaj MMA turnir održao se u nastavno-sportskoj dvorani Osnovne škole Ivana Kukuljevića Belišće.

MMA je skraćenica za Mixed Martial Arts, poznatija još kao Ultimate Fight. To je moderan borilački sport koji je moćna kombinacija mnogih borilačkih stilova (boks, tajlandski boks, hrvanje, sambo i sl.). Također je borilački sport s najbržom stopom razvoja u svijetu

Fight Night otvorio je predsjednik Gradskog vijeća grada Belišća Dario Fletko, koji je pozdravio sve prisutne, a borcima poželio puno sreće i fair fight.

Organizator je okupio najbolje borce iz svake kategorije, borio se po jedan par u muškoj i ženskoj kategoriji. Održano je 15, u najmanju ruku, zanimljivih i napetih borbi. U muškoj kategoriji do 74 kg BFN pojas osvojio je Mateo Horvat iz Virovitice, a u ženskoj kategoriji do 64 kg BFN pojas osvojila je Ančica Anđelić iz Našica. Što se tiče domaćih boraca najbolje rezultate i pokale osvojili su Christina Uskoković u ženskoj i Leon Sabo u muškoj kategoriji, obje borbe završile su na prekid sudaca.

– Izuzetno sam zadovoljan plasmanom svojih boraca jer smo i ovoga puta pokazali da se napornim treninzima i zalaganjem svakog pojedinca mogu postići zavidni rezultati. Zahvalio bih se našem pokrovitelju Gradu Belišću te svim sudcima i natjecateljima na uloženom trudu i sudjelovanju, rekao nam je trener Christian Uskoković.

Tekst i foto: Tin Lacković

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content