Novosti iz života udruga|

Akcija “Volim Belišće, ali čisto”

Članovi belišćanskog ogranka UHDDR-a sudjelovali su u akciji “Volim Belišće ali čisto”.  Inicijativa je to koja okuplja lokalnu zajednicu u cilju očuvanja čistoće i ljepote grada Belišća. Volonteri i građani i razne Udruge grada Belišća udružuju snage kako bi organizirali akcije čišćenja javnih prostora, uklanjanja smeća s ulica i parkova te podizanja svijesti o važnosti očuvanja okoliša. Kroz ovu akciju, zajednica pokazuje svoju ljubav prema Belišću i trudi se da grad bude čist, uredan i privlačan za sve svoje stanovnike i posjetitelje. Ova inicijativa promiče osjećaj zajedništva i odgovornosti prema okolišu, te potiče građane da se aktivno uključe u očuvanje ljepote svog grada.

Na druženju u Baranjskom Petrovom Selu

Članovi udruge Dragovoljaca iz Belišća nedavno su se okupili na druženju koje je organizirala Udruga HVIDRA Baranjsko Petrovo Selo. Domaćini su srdačno dočekali goste i pripremili bogat program koji je uključivao sportska natjecanja, kulturne aktivnosti te razgovore o zajedničkim iskustvima iz Domovinskog rata.
Druženje je bilo prilika za razmjenu iskustava i stvaranje novih prijateljstava među članovima udruga. Atmosfera je bila ispunjena osjećajem zajedništva i podrške, a prisutni su istaknuli važnost ovakvih susreta za očuvanje povezanosti među veteranima.
Uz to, ovo druženje je poslužilo i kao prilika za promicanje važnosti brige o zdravlju i dobrobiti među članovima udruga. Domaćini su se pobrinuli da svi sudionici budu ugodno smješteni te da imaju priliku uživati u ukusnim jelima i pićima.
Svi prisutni su izrazili zadovoljstvo organizacijom ovog događaja te su se složili da je važno nastaviti s ovakvim inicijativama kako bi se očuvala povezanost među članovima udruga iz Domovinskog rata. Ovakva druženja pružaju priliku za zajedničko sjećanje, podršku i ohrabrenje te doprinose jačanju zajedništva među veteranima. 

Predrag Trbojević 

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content