Novosti|

Zbog pandemije Covida 19 i pravila stožera o okupljanjima, ova Zima u tehnici biti će malo drukčija od dosadašnjih (a i trinaesta je).

Radionice bi započele 11. siječnja, a završile 15. siječnja 2021. godine i trajale bi od 9,00 do 13,00 sati po dva sata. Ako želite sudjelovati u radionici morat ćete se malo i samoorganizirati i dogovoriti s kolegama iz istog razreda.

U radionici mogu sudjelovati učenici IZ ISTOG RAZREDA I ISTE ŠKOLE. Učenici se MORAJU prijaviti nastavnici Biljani Pantoš (Valpovo) ili u Dom tehnike Valpovo (ostale škole) telefonom ili mailom. Uz prijavu svakako naglasite radionicu koju želite pohađati.

Ako se učenik ne prijavi, a dođe na radionicu neće moći sudjelovati ukoliko nije iz istog razreda kao sudionici radionice. Polaznici radionica moraju se pridržavati svih epidemioloških mjera kao i u školi za vrijeme nastave.

Pojašnjenje: Ako se npr. iz 5b razreda OŠ Valpovo prijavi 5 učenika za radionicu modelarstva, isti ti učenici mogu taj (ili neki drugi) dan odraditi i dva sata u radionici npr. robotike.

Na raspolaganju su vam sljedeće aktivnosti:

MODELARSTVO-RAKETARSTVO

ROBOTIKA-ELEKTRONIKA

FOTOGRAFIJA

DRONOVI I 3D PRINTANJE 

Sve radionice su besplatne.

Za polaznike CTK Valpovo-Belišće, radionica robotike-elektronike, mentori će sastaviti radne zadatke i kitove koje će polaznici moći preuzeti na revers i rješavati kod kuće.

Dio Zime u tehnici održavaće se i kao online predavanja.

Ugodne praznike želim.

VIŠE: https://ztkvalpovobelisce.wixsite.com/ztkvb

Prijavnica CTK: https://forms.gle/8kC5cUmKXqbnanQb6

Prijavnica ZIMA U TEHNICI: https://forms.gle/BQ3AgA1UFJcziybB6

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content