Zaželi|

Gerontodomaćice zaposlene kroz projekt Još jednom zaželi posljednjih su nekoliko tjedana sa svojim korisnicima marljivo pripremale zimnicu, pa i kuhale razne vrste pekmeza. Suradnici Grada Belišća iz agencije Symbol, vanjski stručnjaci za promociju i vidljivost projekta, dosjetili su se i organizirali javno kušanje zaprimljenih uzoraka te nagrađivanje najboljih.

Iz našeg projekta prijavile su se Renata Đebić, Gordana Strahinec, Agica Drašković, Gordana Poljak, Ksenija Rakitovac, Mirjana Ivić, Suzana Zdunić, Romana Jelić. Bilo je pekmeza od marelica, šljiva, jagoda, višnje… Odlukom stručnog žirija, koji su činile Marija Ilić, Irella Bogut i Jasminka Mesarić, zaposlenica Gordana Poljak odnijela je treću nagradu za Najbolji #Zaželi pekmez od šljiva te primila posebno priznanje.

– Pored nagrade, moramo istaknuti kako nam je bilo mnogo važnije lijepo se podružiti s ekipom projekta iz susjednih općina. Naime, u startu je naglasak prvenstveno stavljen na razmjenu iskustava. Koja od žena što radi kod kojeg korisnika, s kakvim se izazovima susreću. Gerontodomaćice su se družile, ali i svi mi s njima, te nam je bilo jako ugodno. Jedna od zaposlenica projekta donijela je palačinke, pa smo i na njih mazale pekmez te kušale razne okuse. Bilo je doista odlično – ispričala je Katarina Bošnjak, voditeljica projekta Još jednom zaželi za Gradski radio Belišće.

Zaposlenice su istaknule kako s nestrpljenjem iščekuju sljedeću priliku za skupno druženje slično ovome. Dotad, još jednom čestitamo našoj Gordani na priznanju, svim ženama na sudjelovanju te dakako i ostalima na trudu i brizi za krajnje korisnike s područja grada Belišća.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content