Zaželi|

ANICA ĐURKOVIĆ // Volim raditi posao gerontodomaćice i služiti svojim štićenicima, jer danas ili sutra to čeka i mene. Sretna sam kad dođem ujutro raditi, pa kad mi korisnik kaže kako mu taj dan mogu pomoći. Voljela bih da se projekt produži i na više od dvije godine.

ANICA JELIĆ // Za pomoć osobama starije dobi prijavila sam se kako bih pomogla ljudima kojima je potrebno obavljati poslove u njihovim domovima koje im je jako teško izvršiti samima. Tim humanim radom poboljšat ću život i sebi te zaraditi mirovinu.

BLAŽENKA VIDOŠIĆ // Jako sam sretna što sam primljena za posao gerontodomaćice. S korisnicima sam zadovoljna i bila bih sretna da se projekt produži. Bilo kako bilo, u ove dvije godine steći ću jedno veliko iskustvo u pomaganju starijima i nemoćnima.

BRANKICA REŠETAR // Projekt mi se sviđa, jako je koristan za korisnike i vidim se u poslu gerontodomaćice. Korisnici su jako dobri, a i ja sam komunikativna i topla osoba, pa ih obvezno poslušam kad im se samo razgovara ili pomognem kad nešto trebam obaviti.

BRIGITA BALKOVIĆ // Projekt mi se svidio, voljela bih da se i produži kako bi korisnici treće životne dobi uz našu pomoć mogli ostati u svojim domovima, a ne da idu u staračke. Sretna sam što sam počela raditi kao gerontodomaćica. Nema ništa ljepšeg od toga kad im ujutro otvorimo vrata i dočekaju nas s osmijehom na licu, sretni što se netko brine o njima.

Comments are closed.

Close Search Window
Skip to content