Novosti|

Vlada RH donijela je Odluku o raspisivanju izbora za članove predstavničkih tijela jedinica lokalne i područne (regionalne) samouprave i odluku o raspisivanju izbora za općinske načelnike, gradonačelnike te njihove zamjenike.
Izbori će se održati u nedjelju, 19. svibnja 2013. godine.
Pozivaju se birači sa prebivalištem na području grada Belišća da izvrše pregled, dopunu i ispravak podataka upisanih u registar birača najkasnije do 8. svibnja 2013. godine (SRIJEDA), svakog radnog dana od 8 do 15 sati u Ispostavi Ureda državne uprave u Valpovu, Matični ured, Park Petra Krešimira IV br. 1, tel:651-055. Pregled popisa birača obavlja se uz predočenje osobne iskaznice.
Građani mogu svoj upis u registar provjeriti i putem web stranice Ministarstva uprave pod www.uprava.hr putem OIB-a ili MBG-a građana i prezimena
Na dan 18. svibnja 2013. godine (SUBOTA) u vremenu od 8-12 sati i 19. svibnja 2013. godine (NEDJELJA) u vremenu od 7-19 sati nadležni ured u Valpovu će raditi radi provjere podataka u registru birača i izdavanja potvrda za glasovanje za birače koji nisu upisani u izvatke zaključenih popisa birača.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content