Novosti|

U srijedu, 7. ožujka 2018. godine, u prostorijama Udruge održana je 1. sjednica Odbora GO UHDDR Belišća u 2018. godini. Na sjednici je iznesen osvrt o dosadašnjim aktivnostima te su članovi informirani o predanim natječajima jedinicama lokalne uprave i samouprave.

Središnja točka sjednice bila je priprema za održavanje izborne Skupštine Udruge, koja će se održati u  nedjelju, 8. travnja 2018. godine, u prostorijama Doma umirovljenika s početkom u 18:00 sati. Pozivaju se svi aktivni članovi udruge da svojim prisustvom uveličaju ovu prigodu.

Također su izvijestili da se u organizaciji Ministarstva branitelja organiziraju sistematski liječnički pregledi u KBC Osijek. Prednost imaju nezaposleni hrvatski branitelji te hrvatski branitelji u teškoj novčano-materijalnoj i zdravstvenoj situaciji s najmanje 500 dana u borbenom sektoru. Bolnica je odredila koordinatora za prijem i naručivanje koji obavještava hrvatske branitelje o točnom terminu dolaska na pregled. Detaljne informacije zainteresirani mogu dobiti na broju: 031/208- 225.

Tekst: GO UHDDR Belišće

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close Search Window
Skip to content