Novosti|

U organizaciji Udruge Zvono, PRONI Centra za socijalno podučavanje i Info zone iz Splita održat će se u samome središtu Belišća u petak, 28. rujna u vremenu od 10 do 12 sati Sajam udruga. Sajam će okupiti 14 udruga s juga i istoka Hrvatske, a održava se u sklopu projekta kojeg financira Zaklada Otvoreno društvo iz Budimpešte. Nositelj projekta je udruga Info zona iz Splita. Udruge iz Dalmacije i Slavonije ugostit će belišćanski gradonačelnik Zvonko Borić. Osim toga, to će biti prigoda da se građani Belišća i šira javnost upozna s djelovanjem različitih udruga civilnog društva. Na samom sajmu, predstavnici udruga će dijeliti promotivne materijale i publikacije, ali i odgovarati na pitanja zainteresiranih posjetitelja.
“Bilo nam je izuzetno važno podijeliti svoja znanja i iskustva u informiranju mladih s našim partnerima i lokalnim udrugama mladih, kako bi one dalje mogle informirati mlade, djelovati za njih i prema njima”, izjavila je Ana Vrsalović, koordinatorica projekta. Napomenula je kako će se sve udruge umrežiti i nastaviti s daljnjom suradnjom na budućim projektiima.
Potrebno je napomenuti kako će cijeli projekt završiti osnivanjem i opremanjem info točaka u udrugama sudionica projekta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content