Novosti|

U utorak, 1. listopada, u Dječjem vrtiću „Maslačak“ Belišće obilježen je Međunarodni dan glazbe prigodnim programom pod nazivom: „MALI KONCERT – INSTRUMENTI PRIČAJU“, u kojem su sudjelovali polaznici glazbene škole Arijan Mačak (saksofon), Lucija Šimić (flauta), Lora Šimić (klarinet), Nikola Varžić (klavir), Mihael Šišić (violina), Bartol Zemljak (brač), Ivana Orešković (tamburica), Matija Kravski (tamburica), Filip Dandić (gitara) i Borna Valentić ( gitara) u pratnji profesora Tihane Ivanković, Ivane Vitovski, Stele Maletić i Dinka Pleše.
Cilj programa bio je polaznicima vrtića približiti određene glazbene sadržaje, saznati nešto više o instrumentima koje djeca sviraju, od čega su napravljeni, koji su im glavni dijelovi i slično, te kroz razgovor upoznati najzanimljivije detalje iz života i rada glazbene škole.
U ime zaposlenika ustanove goste je pozdravio ravnatelj Zdenko Glasovac, koji je naglasio važnost glazbe i glazbenog odgoja u odgojno – obrazovnom procesu, rastu i razvoju djece te se zahvalio na dobroj volji i spremnosti učenika i nastavnika glazbene škole na programskim aktivnostima koje se planiraju organizirati u novoj pedagoškoj godini.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content