Novosti|

KNJIZNICAVeć je svima poznato da se u Gradskoj knjižnici i čitaonici Belišće održavaju brojne kreativne radionice, kako za djecu, tako i za odrasle. Osim ovih radionica, od prošle godine knjižnica je organizator i različitih radionica za djecu i mlade s poteškoćama u razvoju iz Udruge Zvono.

Za mjesec travanj knjižnica je isplanirala čak četiri radionice.

Prva će se organizirati upravo u Zvonu i bit će to uskrsna radionica na kojoj će se izrađivati različiti prigodni predmeti vezani uz Uskrs. Također će se i u knjižnici organizirati dvije uskrsne radionice, jedna za djecu, a jedna za odrasle.

Na kraju mjeseca, povodom Noći knjige koja se već tradicionalno održava 23.4. u cijeloj Hrvatskoj, bit će opet organizirana jedna radionica namijenjena djeci.
Sve radionice održat će knjižničarka Jasna Andrišić, a radionicu u Zvonu će zajedničkim snagama održati s Jasnom Žajom, pomoćnom knjižničarkom.

Sve informacije o radionicama , kao i prijave na njih, mogu se dobiti osobno u knjižnici, na telefon 400-627, na e-mail knjiznica@belisce.net ili na Facebooku Gradska knjižnica i čitaonica Belišće.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content