Novosti|

Na temelju Plana aktivnosti i obveza prema Vatrogasnoj zajednici grada Belišće, dana 14. lipnja 2014. godine Dobrovoljno vatrogasno društvo Bocanjevci u 19 sati održali su taktičku vježbu iza Osnovne škole Bocanjevci. U taktičkoj vježbi sudjelovali su operativni članovi DVD-a Bocanjevaca korištenjem vatrogasne tehnike, kombi vozilo i traktorsku cisternu “Belje”, gdje su korištenjem dva mlaza vode gasili improvizirani požar. Vježba je u cijelosti uspjela, a istu je nadzirao zapovjednik VZG Belišće Dubravko Čovčič.

Prije početka taktičke vježbe ispred vatrogsnog doma Bocanjevci održana je pokazna vježba djece (6 do 12 godina) korištenjem brentače i gašenje požara u tepsiji s pjenom, koja je popračena od strane prisutnim s pljeskom.

U sklopu navedene aktivnosti obavljen je stručni nadzor vatrogasne postrojbe DVD Bocanjevaca od strane zapovjednika VZG Belišće, gdje je uvidom u stanje vatrogasne tehnike, skupne opreme, osobne opreme, način organiziranja i pripravnosti u slučaju intervencija i ostalo, konstatiralo s zadovoljavajućom ocjenom.

 

Odgovori

Close Search Window
Skip to content