Novosti|

forum-astuce-et-trucForum stanovništva za Grad Belišće

Tvrtka TRENECON COWI d.o.o. u ime Koordinacijskog centra za razvoj prometa, a uz podršku Ureda premijera Republike Mađarske i Ministarstva nacionalnog razvitka, istražuje mogućnosti razvoja prometa i mobilnosti na hrvatsko-mađarskog granici.

Strategija koju će Mađarska i Hrvatska zajednički definirati za razdoblje od 2014. do 2020. godine financirana je djelomično iz fondova EU, a djelomično nacionalnim sredstvima. Ta će strategija predstavljati temelj unaprjeđenja i intenziviranja gospodarskih odnosa i uspostavu boljih odnosa među stanovništvom naše dvije države. Osim toga, strateški će dokument pružiti mogućnost ravnomjernijeg i ravnopravnijeg razvoja zapostavljenih regija i jedinica lokalne samouprave te bolje korištenje postojećih resursa kroz umrežavanje prometnica s obje strane granice.

Cilj Foruma stanovništva je informirati građane s obje strane granice o do sada izvršenim zadacima i rezultatima u procesu izrade strategije kao i o planiranim koracima te im pružiti mogućnost da izraze svoje mišljenje i u raspravi daju svoje prijedloge. Informiranje će se nastaviti i nakon održavanja foruma.

Datum održavanja foruma:

četvrtak, 22. svibnja .2014. godine

od 17 do 19 sati

Mjesto održavanja foruma:

Belišće, Gradska vijećnica

Kralja Tomislava 206

Računamo na Vaše mišljenje i Vaše prijedloge!

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content