Novosti|

sportske_igre_mladih248x248 U srijedu, 24. travnja 2013. godine s početkom u 12 sati, u centru grada Belišća održat će se događanje u sklopu Sportskih igara mladih 2013. Bit će to natjecanje u graničaru, cageball-u, tehniciranju s loptom (glavom i nogom), te najsnažniji udarac. Pobjednička ekipa graničara direktno se plasira u Split u finalnu završnicu.

Sportske igre mladih 2013. tijekom travnja i svibnja ove godine organiziraju velike sportsko-zabavne manifestacije na glavnim gradskim trgovima u dvadeset i četiri hrvatska grada. Glavni cilj je omogućiti djeci osnovnoškolske dobi sudjelovanje u organiziranim sportskim natjecanjima i drugim besplatnim aktivnostima tijekom ljeta.

Evaluacija projekta je vezana uz broj djece i mladih koji će biti obuhvaćeni ovim programom, te njihovo zadovoljstvo, kao i zadovoljstvo njihovih obitelji zbog smislenog i zdravog načina provođenja slobodnog vremena uz besplatno druženje u Splitu, te uz prenošenje važnih informacija na ciljanu grupu populacije, a koje su vezane uz akciju ŽIVIMO ŽIVOT BEZ DROGE JER DROGA UZIMA ŽIVOT.
Uz podršku šire društvene zajednice ovaj program iznimne sportske i humanističke vrijednosti treba i nadalje razvijati i oplemenjivati kako bi okupljao što više djece i mladeži na njihovu dobrobit, radost te bolju budućnost svih nas.

Pozivaju se sva djeca osnovnoškolske dobi na sudjelovanje u ovom najvećem nacionalnom sportsko-rekreacijskom programu, te njihove roditelje i druge građane da dođu u srijedu, 24. travnja u 12 sati u centar Grada i podrže ovaj festival sporta.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content