Novosti|

Televizija Slavonije i Baranje će 4. i 6. srpnja održati snimanje emisije „Ljetna razglednica“ u Belišću i prigradskim naseljima. Cilj emisije je gledateljima predstaviti zanimljive turističke destinacije u Slavoniji i Baranji te potaknuti želju i interes za posjetom tih mjesta.

U srijedu 4. srpnja će se održati snimanje emisije u Belišću gdje će se gosti moći upoznati s znamenitostima i posebnostima grada. Snimanje će započeti obilaskom tržnice, gatera i palače Gutmann. Predviđen je posjet muzeju u kojem će se moći saznati mnoge informacije o nastanku i razvoju Belišća te pogledati fotografije razvoja grada kroz prošlost. Gosti će nakon toga imati priliku obići obnovljeni bazen, kazalište te posjetiti Crkvu. U Citadeli će goste dočekati Mira Anić koja će ih upoznati sa samim objektom i radionicama koje se tamo održavaju. Obilazak Belišća će se završiti posjetom kajak klubu gdje će gostima biti ponuđena vožnja čamcem po Dravi kao jedinstveno iskustvo kojim će se pogledati grad iz druge perspektive. Nakon dana punog aktivnosti gosti će se moći opustiti i uživati u ručku za koji će biti zadužena kavana „Gutmann“.

Drugi dan snimanja „Ljetne razglednice“ nastavlja se u petak 6. srpnja obilaskom prigradskih naselja grada Belišća. Obilazak će započeti odlaskom u Bocanjevce gdje će se gostima predstaviti KUD „Šokadija“ koji će im omogućiti uvid u stare običaje tog kraja, a nakon toga slijedi posjeta staroj obiteljskoj zadružnoj kući. Nakon Bocanjevaca će se gosti odvesti u Veliškovce. Tamo će se svojim kraćim programom predstaviti njihov KUD „Ante Evetović Miroljub“. Obilazak prigradskih naselja grada Belišća će se privesti kraju posjetom „Seoskom turizmu Novosel“ gdje će gosti imati priliku obići imanje i upoznati se s aktivnostima koje se nude u sklopu seoskog turizma i njihovom tradicionalnom gastronomskom ponudom, te posjetom svetištu svete Ane i odmorištu “Drava” u Bistrincima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content