Novosti|

U utorak, 29. travnja u 11 sati službeno je otvorena Policijska postaja Belišće na Trgu Ante Starčevića 2.. Svečani protokol započeo je himnom Republike Hrvatske u izvedbi Valentine Gyerek.

Nakon toga uslijedio je govor gradonačelnika Dinka Burića koji je dao kratki povijesni osvrt na  Belišće te izrazio posebno zadovoljstvo što se nakon 45 godina u Belišće vraća Policijska postaja, Policijska postaja koja je preselila iz Valpova u Belišće, a u interesu cjelokupnog stanovništva ostaje na području Valpovštine. Gradonačelnik je zahvalio Ravnateljstvu i svim predstavnicima policije na suradnji, brzim i uspješno obavljenim pripremama za ovaj povijesni događaj. Zaželio je policiji uspješan posao sa što manje intervencija, a građanima da od policije slušaju savjete i na taj način doprinesu kvaliteti i sigurnosti života u gradu.

Poslije gradonačelnika riječ je uzeo glavni ravnatelj policije Vlado Dominić koji je zahvalio gradonačelniku na odličnoj suradnji i naglasio da je to primjer iz kojeg se vidi velika uloga zajednice bez koje policija ne može kvalitetno obavljati svoj posao. Policijskim službenicima zaželio je uspješan rad u novouređenim prostorima. Prije samog početka svečanog programa načelnik Policijske uprave Osječko-baranjske Milan Baričević podnio je prijavak glavnom ravnatelju policije Vladi Dominiću.

Postaju su presijecanjem vrpce otvorili gradonačelnik Belišća Dinko Burić i  glavni ravnatelj Policije Vlado Dominić uz nazočnost mnogobrojnih uzvanika koje je predvodio zamjenik župana Osječko-baranjske županije Željko Kraljičak.

Nakon otvorenja Policijske postaje kapelan Željko Rakušec posvetio je nove prostore, a zatim su svi nazočni obišli novootvorenu Policijsku postaju Belišće.

Odgovori

Close Search Window
Skip to content