Novosti|

U četvrtak, 7. veljače 2013. godine, u Osijeku je održano predstavljanje knjige dr. Nele Sršen „Rak na duši“ na kojem je nazočan bio i gradonačelnik Zvonko Borić. Predstavljanje je održano u Velikoj vijećnici Skupštine u organizaciji Osječko-baranjske županije.

Doktorica Nela Sršen, kirurginja s metkovskim korijenima i s dugodišnjom adresom u Padovi, poznata je po svom humanitarnom zalaganju za brojne pacijente s područja bivše države i danas je počasna konzulica Republike Hrvatske u regiji Veneto. Svoje životno iskustvo s teškim bolesnicima, osobito s djecom, kojima je bila jedina nada, ali i vlastitu kliničku smrt, koja joj je promijenila pogled na život, objavila je u knjizi “Rak na duši”, upravo objavljenoj u izdanju biblioteke Ceterum.
Dr. Nela Šršen napisala je knjigu koju ni zdravi ni bolesni ne bi trebali ignorirati. Iskusna doktorica, nekoć i sama teško oboljela pacijentica, o zdravlju i bolesti progovara holistički, tražeći uzroke somatskih problema u – mislima i duši pacijenta Neobičan pristup temi od jedne kirurginje. “Rak na duši” amalgam je autobiografskih priča, medicinskih savjeta i priručnika samopomoći.
Stručna, a intimna studija o tome kako ne dobiti ili kako pobijediti rak. Sršen je zapravo na tim stranicama ispisala krajnje iskrenu i osobnu, zanesenu odu životu. Oboljelima, a i zdravima, ta bi knjiga mogla biti putokaz k zdravlju. Bolest na kraju može biti i – pozitivno životno iskustvo, poručuje dr. Sršen.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content