Novosti|

Nakon održanih sastanaka iz sektora turizma i poljoprivrede došli smo do kvalitetnih SWOT analiza iz navedenih sektora iz kojih ćemo odrediti prioritete i mjere za Lokalnu razvojnu strategiju LAG-a Karašica, u četvrtak 20. prosinca 2012. godine s početkom u 9:00 sati u Velikoj vijećnici Grada Belišća, Kralja Tomislava 206 u Belišću održat će se radionica Lokalne akcijske grupe Karašica. Radionica se održava za cijelo područje LAG-a, a obuhvatit će se preostale mjere iz IPARD programa s posebnim osvrtom na inovacije, obnovljive izvore energije te općenito okoliš kao kategorije koje su imanentne cjelokupnom održivom razvoju. Uz to razvoj komunalne infrastrukture (odvodnja, nerazvrstane ceste i sl.) su vrlo bitni za razvoj ruralnih područja i ruralne ekonomije.
Radionica je namjenjena za GRADOVE I OPĆINE, JAVNA PODUZEĆA, KOMUNALNA PODUZEĆA, VELIKE GOSPODARSKE SUBJEKTE, MALO I SREDNJE PODUZETNIŠTVO, OBRTE I ZADRUGE.
Zbog važnosti radionice molimo Vas da se odazovete našem pozivu, a kako bi zaključci radionice bili što reprezentativniji te doveli do definiranja prioriteta i mjera koje će biti korisne cjelokupnom području LAG-a.

Radi lakše koordinacije, molimo da svoju prijavu za sudjelovanje pošaljete na: mail: ivan@lag-karasica.com ili na tel: 656-200 – Ivan Vrbanić.

Srdačan pozdrav,

LAG KARAŠICA
Predsjednik
Zvonko Borić, v.r.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content