Novosti|

Na XXIII. pojedinačnom prvenstvu RH za kadetkinje, održanom na kuglani Grmoščica u Zagrebu proteklog vikenda još jedan izvanredan uspjeh mladih kadetkinja KK Željezničar  iz Belišća.

U konkurenciji 23 kadetkinje, igračice do 14 godina, nakon silnih drugih mjesta u različitim dobnim kategorijama DORINA BOLJKOVAC osvojila je petu uzastopnu medalju, ovoga puta svoje sportske suparnice je gledala sa najviše stepenice pobjedničkog postolja, te je uz naslov PRVAKINJE RH za 2014.godinu primila diplomu HKS te zlatnu medalju.

Sjajan početak 2014.godine, kako za Dorinu, tako i za naš klub, a isto tako lijepa prezentacija grada Belišća, koji je i ovoga puta našao razumijevanje za nastupe najmlađih, a bez čije pomoći ne bi bilo niti ovoga uspjeha.
Dorina Boljkovac, u dva nastupa oborila je ukupno 1102 čunja (prvi dan 559 + 543 drugi dan), što joj je bilo dovoljno za osvajanje prvog mjesta, tri čunja ispred prošlogodišnje pobjednice Tamare Sinković iz KK Zagreb-Zaboky iz Zagreba (565 + 534), te Ivane Neralić iz KK Ogulin iz Ogulina (546+537).

Usporedbe radi rezultati djevojaka pobjednica veći su od rezultata dječaka u istoj kategoriji, a Dorini bi mogle pozavidjeti i mnoge seniorke. Ostale naše igračice Katja Milinković, i Tamara Čačić, također su odigrale zapaženu ulogu na ovom takmičenju, te je Tamara Čačić osvojila 10., a Katja Milinković se morala zadovoljiti s 13. mjestom.

Sljedeće nastupe naše kuglačice imat će u nastavku lige mladih, te vjerujemo rezultatima i zalaganjem opravdati buduća natjecanja na regionalnoj i državnoj razini.

Odgovori

Close Search Window
Skip to content