Novosti|

Kulturno umjetničko društvo Ante Evetović Miroljub okuplja 80-tak članova iz mjesta Veliškovci, Gat i Tiborjanci i primjer je izuzetne suradnje ova tri sela koja bi trebala biti primjer svim ostalim udrugama na području grada Belišča, Županije osječko baranjske a i šire. S obzirom na nedostatak izvora financiranja ovo Društvo odlučilo se za organizaciju Slavonske proljetne večeri, koja će se održati u subotu, 09. Lipnja u Hrvatskom domu u Veliškovcima.

Program manifestacije

14:00 – 19:00 Kolonija slikara

Likovna kolonija u kojoj će sudjelovati 14 članova slikarske udruge Bel-Art iz Belišća te dva člana udruge slikara iz Donjeg Miholjca. Koloniji će biti priključena i 4 učenika Osnovne škole Ivana Kukuljevića iz Veliškovaca. Sve slike ostaju u vlasništvu KUD-a.

16:30 – 20:30 Natjecanje u kuhanju slavonskog čobanca

Natjecat će se 15-tak majstora u kuhanju slavonskog čobanca. Ocjenjivački žiri će na kraju natjecanja proglasiti pobjednika koji će biti nagrađen simboličnom nagradom.

Sve ove događaje popratit će i domaći mladi tamburaški sastav kao i „grupa Stil“ koja će zabavljati sve goste na prigodnom druženju koje je planirano nakon natjecanja.

Ovim putem pozivaju se svi građani i svi drugi zainteresirani da posjete ovu manifestaciju u Veliškovcima.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content