Novosti|

LAG Laura organizira LAG Summer Festival u Biogradu na Moru čiji je cilj “spojiti zeleno i plavo” na jedan drugačiji način, tako da sve jedinice lokalne samouprave, turističke zajednice, mali i srednji poduzetnici, obrtnici i OPG-i predstave svoje proizvode i usluge na jednom mjestu, u gradu koji je poznat kao turističko središte u srcu Jadrana.

Trenutno je u Hrvatskoj registrirano 52 LAG-a, stoga su došli do ideje organizirati festival na kojem bi se mogli predstaviti svi članovi kao i ostali gospodarski subjekti s područja LAG-ova. Manifestacija će se događati u vremenu turističke sezone, od 05. do 07. srpnja 2013., kada na području Biograda na Moru boravi približno 20.000 gostiju. Svi LAG-ovi, odnosno izlagači sa područja LAG-a, imat će priliku prezentirati svoj rad i proizvode na centru rive u Biogradu na Moru, gdje je najveća koncentracija gostiju. Izložbeni prostor će biti postavljen duž cijele rive gdje će biti montirane dvije pozornice, od kojih će velika služiti za glazbeni program, a mala za predstavljanje LAG-ova, odnosno njenih članova, a pozornica će biti stilizirana dalmatinska konoba uz koju će biti smješteni izlagači.

Osim festivalskog dijela, svim sudionicima će biti ponuđen izlet po Ravnim kotarima kao i obilazak vinarije, dok će za voditelje LAG-ova biti organiziran sastanak. Na festivalu će, osim LAG-ova iz Hrvatske, sudjelovati i nekoliko LAG-ova iz inozemstva. Za sve dodatne informacije te informacije vezane za smještaj i prijevoz obratite se voditelju LAG-a Karašica, Ivanu Vrbaniću, na telefon: 031/656-200 ili e-mail: ivan@lag-karasica.com.

Prijave za sudjelovanje na festivalu primaju se do petka, 07. lipnja, a prijaviti se možete na gore navedeni kontakt.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content