Novosti|

kniznicaPo uzoru na Hrvatsko čitateljsko društvo koje je prošle godine organiziralo foto-natječaj s ciljem promicanja čitanja i pismenosti, Gradska knjižnica i čitaonica Belišće organizira sličan natječaj i poziva sve zainteresirane ljubitelje fotografiranja da pošalju isključivo svoje fotografije na kojima se prikazuju čitatelji u raznim situacijama, mjestima i s različitim knjigama. Tim fotografijama želimo pokazati kako ljudi još uvijek uživaju u čitanju, kako ih čitanje uvlači u nove svjetove, kako se uz knjige smiju, plaču, druže, održavaju vitalnost mozga i drugo. Čitanjem se razvija kreativnost, smanjuje stres, potiče kritičko razmišljanje, gradi samopouzdanje, obogaćuje rječnik, upoznaje mnoštvo karakternih osobina i različitih kultura te stječe navika cjeloživotnog učenja.

Fotografije se mogu poslati na e-mail knjižnice knjiznica@belisce.net ili na https://www.facebook.com/GradskaknjiznicaicitaonicaBelisce

Fotografije se mogu slati do 15.travnja 2014. godine, a knjižnica će odabrane fotografije izraditi te izložiti na izložbi povodom Noći knjige koja će se održati 23. travnja 2014. (od 18 do 00 sati). Uz pomoć stručnog žirija, knjižnica će tri najbolje fotografije i nagraditi prigodnim poklonima. Fotografije moraju imati navedenog autora.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content