Novosti|

 Nakon održanih početnih sastanaka po mikroregijama na kojima se govorilo o glavnim ciljevima izrade Lokalne razvojne strategije, došli smo i do mogućih smjerova razvoja LAG-područja. S tim u svezi održat ćemo posebne radionice na kojima ćemo za moguće sektore izraditi SWOT analizu te odrediti prioritete i mjere za Lokalnu razvojnu strategiju LAG-a Karašica. Radionica za sektor poljoprivrede održat će se u četvrtak, 15. studenog 2012. godine s početkom u 10 sati u Centru kulture Tomislav u Valpovu za cijelo područje LAG-a.

Predloženi sektori su sljedeći: poljoprivreda i gospodarstvo, turizam te malo i srednje poduzetništvo (obrtništvo) dok će u svim sektorima biti obuhvaćene i inovacije, obnovljivi izvori energije te općenito okoliš kao kategorije koje su imanentne cjelokupnom održivom razvoju.

Zbog važnosti radionice molimo Vas da se odazovete našem pozivu, ne samo dionici koji se bave poljoprivredom, već svi koji smatraju da im je ova tema zanimljiva, a kako bi zaključci radionice bili što reprezentativniji te doveli do definiranja prioriteta i mjera koje će biti korisne cjelokupnom području LAG-a.

Radi lakše koordinacije, molimo da svoju prijavu za sudjelovanje pošaljete na: mail: poduzetnicki.centar.belisce@os.t-com.hr ili na tel: 400-606 – Ina Dadić,

 Srdačan pozdrav,

LAG KARAŠICA

Predsjednik

Zvonko Borić, v.r.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content