Novosti|

Valentinovo se odavno obilježava kao dan kada posebnu pažnju poklanjamo svojim voljenima, kada se na poseban način iskazuje ljubav. Ljubav nas nosi na svojim krilima kroz sve ljepote zajedničkog života, a doživjeti pedeset, šezdeset i više godina zajedničkog bračnog života prigoda je koja razveseljava slavljenike, ali i sve one koji svjedoče tom događaju.

Želeći i sami dati svoj doprinos obilježavanju ovih iznimnih obljetnica koje rijetki imaju privilegij doživjeti, Grad Belišće i Turistička zajednica grada Belišća tradicionalno i ove godine povodom Valentinova organiziraju proslavu na kojoj žele sa slavljenicima podijeliti radost i sreću zajedničkog bračnog života i prigodno ih darivati.

Gradonačelnik grada Belišća Dinko Burić poziva sve bračne parove s područja grada Belišća i prigradskih naselja koji ove godine slave 50, 55 ili 60 godina braka na svečanu večeru povodom Valentinova koja će se održati 10. veljače 2018. godine (subota) u Kazališnoj kavani u Belišću.

Ovom pozivu mogu se odazvati i svi oni koji obilježavaju koju drugu, još stariju „okruglu“ obljetnicu braka.

Mole se svi zainteresirani bračni parovi da potvrde svoj dolazak na broj telefona Turističke zajednice grada Belišća 533-330 ili da se osobno prijave u Turističkom uredu, Vijenac S. H. Gutmanna 15b.

Fotografija preuzeta s: www.cosmopolitan.com

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content