Novosti|

Poziv na promotivnu konferenciju projekta

“Povrtlarstvom do socijalno-ekonomskog napretka” uz eko-vrtova u Belišću

U srijedu, 21.12.2011., u 16:30, u prostorijama Velike vijećnice grada Belišća, održat će se promotivna konferencija novog projekta “Povrtlarstvom do socijalno-ekonomskog napretka”  financiranog od strane zaklade Otvoreno Društvo – Open Society.

Udruga umirovljenika grada Belišća, kako smo već izvijestili, 09. prosinca 2011. godine potpisala je ugovor o primitku donacije spomenutog društva u sklopu kojega će se ostvariti sljedeći ciljevi:

•          uključivanje marginaliziranih skupina u zajednicu te njihovo osnaženje kroz učestvovanje u održivim modelima socijalne pomoći i podrške

•          ublažavanje posljedica nezaposlenosti kroz aktivaciju nezaposlenih u modelima samo-  pomoći

•          doprinos smanjenju osobnog siromaštva

•          povećanje uzgoja ekološke hrane koje nije štetno za okoliš ili zdravlje lokalnog stanovništva. 

Konferenciji će nazočiti mnogi stručnjaci kao i brojni dionici (Udruga umirovljenika grada Belišća, Dječji vrtić Maslačak, Udruga Zvono, korisnici socijalne skrbi na području Grada Belišća) ovog projekta.

U nadolazećem periodu održati će se niz događanja vezanim uz provođenje projekta “Povrtlarstvom do socijalno-ekonomskog napretka” od kojih će moći imati razne koristi i šire stanovništvo, a ne samo oni neposredni dionici ovog projekta.

Stoga, pratite nadolazeće najave događanja na ovim stranicama kako ih ne biste propustili.

Udruga umirovljenika grada Belišća

                              

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *

Close Search Window
Skip to content