Novosti|

U povodu obilježavanja Međunarodnog dana volontera koji se u Hrvatskoj obilježava 21. rujna , Grad Belišće uz pomoć udruga organizira u subotu, 15. rujna 2012. Peti sajam udruga grada Belišća na obnovljenom bazenu u Belišću. Službeno otvorenje sajma bit će u 10 sati.
Pozivamo sve udruge s područja grada Belišća i prigradskih naselja koje se financiraju iz proračuna grada Belišća da se obavezno prijave za sudjelovanje na sajmu.
Na ovogodišnjem sajmu udruge će se moći predstaviti na svojim štandovima (koje sami trebate dovesti – to mogu biti i plastični stolovi) raznim promotivnim materijalima, rukotvorinama i proizvodima, razmijeniti iskustva te sudjelovati u brojnim rekreativnim i sportskim sadržajima. Udrugama će također biti omogućeno da putem video projekcije ili predavanja i slično prezentiraju rad svoje udruge svim posjetiteljima. Ukoliko ste zainteresirani za takvu vrstu prezentacije trebate to naglasiti prilikom prijave. Igre ćemo organizirati prema interesu članova te vas molim da već sada razgovarate u udruzi za što ćete se prijaviti. Tehniku (projektor, laptop i drugo) osigurava organizator.
Za sve sudionike bit će osiguran besplatan ručak – grah iz popularnog belišćanskog 600-litrenog „kotlića“, a piće će se moći kupiti po povoljnim cijenama.

NAČIN PRIJAVLJIVANJA
Prijaviti se možete tako da ispunite prijavnicu koja se nalazi u privitku i na našim službenim stranicama www.belisce.net i pošaljete je na fax 400-602, e-mail s.kifer@belisce.net ili donesete osobno u Gradsku upravu, soba br. 10, 2. kat.
Rok za prijave je srijeda, 12. rujna 2012.!
Radi jednostavnije organizacije molimo Vas da nam napišete točan broj članova. Također molimo predstavnike udruga koje žele urediti svoj štand, da budu nazočni na dan sajma od 9 do 10 sati.
Službeno otvorenje sajma je u 10 sati. Na sajmu će biti postavljen info pult za sve potrebne informacije o sadržajima, satnici, sudionicima i sl.
Svi koji volonterski žele pomoći u organizaciji također neka to navedu u prijavnici.

Budući da su pripreme u tijeku, rado ćemo primiti sve prijedloge kako što bolje osmisliti sadržaje za sajam. Za više informacija javite se u Upravni odjel za društvene djelatnosti, tel. 400 – 633, te pratite službenu gradsku stranicu www.belisce.net.

Program:

9:00 – 9:30 OKUPLJANJE UDRUGA, UREĐENJE ŠTANDA I PRIJAVE ZA SPORTSKA NATJECANJA

10:00 SLUŽBENO OTVARANJE SAJMA

10:30- 12:00 POČETAK SPORTSKIH NATJECANJA

12:00– 13:00
PREZENTACIJA UDRUGA

13:00- 14:00 RUČAK
14:00- 15:00 NASTAVAK PREZENTACIJE I ZAVRŠETAK SPORTSKIH NATJECANJA

15:00 SLUŽBENO ZATVARANJE
Proglašenje pobjednika natjecanja
Proglašenje najljepšeg štanda

Prijavni obrazac možete preuzeti ovdje

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content