Novosti|

Turistički potencijali grada Belišća i njegovo okruženje stavljen je pred europsku perspektivu, a izuzetno je naklonjen turističkoj budućnosti, gdje je geografski ambijent Hrvatske iznenađenje te se pored morskog sve više razvija kontinentalni turizam, kao novootkrivena destinacija etno-ekološko turističkih obilježja i sadržaja. Upravo tome pripada i grad Belišće čija turistička zajednica djeluje već dugi niz godina kroz koje se ogleda čitav niz tradicionalnih manifestacija kojima se promoviraju sve kulturne, povijesne i društvene vrijednosti ovoga kraja. Sa željom za podizanjem razine organiziranosti kao i kvalitete svoga rada i djelovanja, kako u programskom, tako i u administrativnom sadržaju Turistička zajednica grada Belišća izradila je prvu internet stranicu čiji je projekt prošle godine prepoznala i financirala Hrvatska turistička zajednica kao jedan od bitnih elemenata u promociji i razvoju kontinentalnog turizma. Putem web stranice www.tzbelisce.net mogu se osim kompletne turističke ponude pronaći i podaci o samom gradu. Na web stranici uveden je sustav integrirane računalne projekcije E – Belišće koji upotrebom moderne računalne tehnologije omogućuje virtualnu šetnju Belišćem.

Turističko vijeće Hrvatske turističke zajednice i ove je godine odobrila financijsku potporu Turističkoj zajednici grada Belišća u ukupnom iznosu od 55.500,00 kn za četiri projekta i to za nabavu štandova, šatora, info panoa s kartom Belišća kao i smeđom turističkom signalizacijom.
Dosadašnja financijska potpora Hrvatske turističke zajednice uveliko doprinosi stvaranju osnovnih preduvjeta za razvoj kvalitetnog turizma i u kontinentalnom dijelu Hrvatske, a posebno u gradu Belišću koji svakako ima svojih turističkih potencijala koji mogu privući brojne turiste ne samo iz Hrvatske već i susjednih europskih zemalja.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content