Novosti|

U petak 18. srpnja gradonačelnik Belišća Dinko Burić posjetio je sa suradnicima Dom umirovljenika u kojem se provodi projekt pod nazivom „Dnevni boravak za starije osobe grada Belišća“ koji financiraju Ministarstvo socijalne politike i mladih i Grad Belišće, u koji su zajedno sa korisnikom projekta Udrugom umirovljenika i starijih osoba kao partneri uključeni Grad Belišće i Matica umirovljenika grada Belišća.
Projekt dnevnog boravka za starije osobe predstavlja model izvaninstitucionalne skrbi o starijim osobama koji je usmjeren na poboljšanje kvalitete života osoba starije životne dobi, u kojem se nastoji povezati sve sudionike u lokalnoj zajednici koji uz suradnju i potporu Ministarstva socijalne politike i mladih i jedinice lokalne samouprave mogu pridonijeti cjelovitoj skrbi o starijim osobama.
Cilj ovog projekta je razvoj različitih oblika socijalnih usluga koje pridonose uključivanju starijih osoba u život naše zajednice.
Tijekom posjeta gradonačelnik Burić se upoznao sa voditeljima i korisnicima projekta te aktivnostima koje se u sklopu projekta provode u dnevnom boravku za starije osobe.

??????????

Odgovori

Close Search Window
Skip to content