Novosti|

PRONI Centar za socijalno podučavanje / Regionalni info-centar za mlade Osijek u suradnji s udrugom ZVONO / Info-točkom za mlade „INFO ZvONA“ održat će u subotu 23. veljače, od 10 – 14 sati, u prostorijama Udruge djece i mladih s poteškoćama u razvoju “Zvono” u Belišću info-radionicu pod nazivom „Politika (ni)je za mene“. Ova radionica prva je u nizu od 7 radionica koje će se provesti u sklopu istoimenog projekta, a koji se provodi u suradnji i financijsku podršku Savjeta mladih Osječko-baranjske županije.
Radionica je namijenjena mladima između 17 i 30 god. (završni razredi srednjih škola, studenti), predstavnicima Savjeta mladih, mladeži političkih stranaka i udruga mladih i za mlade koje djeluju na području grada Belišća.
Prisutne mlade pozdravit će predstavnik Savjeta mladih Osječko-baranjske županije, a gost-suradnik na radionici bit će predstavnik Odsjeka za prevenciju Policijske uprave Osječko-baranjske. Također ovu radionicu posjetit će i gradonačelnik grada Belišća Zvonko Borić.

Imaju li mladi informacije o postojećim mogućnostima? Što ih motivira na uključivanje u različite organizirane skupine, a što ih odbija? Jesu li spremni saslušati i uvažiti različita mišljenja? Kako argumentiraju svoja mišljenja i stavove? Sve su to pitanja na koja ćemo pokušati dobiti odgovore na Info-radionici, gdje će mladi biti kratko informirani i o postojećoj politici za mlade u RH, te s obzirom na skori ulazak Hrvatske u Europsku uniju, i politici za mlade u EU.

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena.

Close Search Window
Skip to content