Novosti|

U utorak, 10. lipnja 2014. godine, u holu Gradske uprave grada Belišća i knjižnice Belišće otvorena je XIX. izložba fotografija autora Osječko-baranjske županije. U organizaciji izložbe sudjelovala je Gradska knjižnica i čitaonica Belišće u suradnji sa Fotoklubom Osijek.

Kratke pozdrave i zahvale na početku su uputili Miroslav Adam, predsjednik Fotokluba Osijek i ravnateljica Gradske knjižnice i čitaonice Belišće Vlasta Vicić, a izložbu je otvorenom proglasio zamjenik gradonačelnika grada Belišća Domagoj Varžić. Zamjenik gradonačelnika naglasio je kako danas, bez obzira na velik broj fotografa-amatera, ove izložene fotografije djelo su kvalitetnih fotografa.

Izložba je prvotno otvorena u Osijeku te je do sada izložena u Đakovu, Našicama, Valpovu, Belom Manastiru, a sada i u Belišću. Na izložbi sudjeluje preko 50 članova fotoklubova Osječko-baranjske županije s 92 fotografije. Ova izložba poticaj je svim ljubiteljima fotografije da se i sami aktivnije bave fotografiranjem, a može se pogledati do kraja mjeseca lipnja u holu zgrade Gradske uprave i knjižnice Belišće.

 

Odgovori

Close Search Window
Skip to content